Is there any way to "replace" a photo?

Having problems with the website? Can't submit your costumes? Start here!
User avatar
4ng31
Posts: 6
Joined: Tue Apr 01, 2008 10:46 am
Location: 304
Contact:

Is there any way to "replace" a photo?

Postby 4ng31 » Wed Dec 22, 2010 2:28 am

As the title says, is there any way to replace a photo? For instance, an edit of an old photo that had a white balance that wasn't correct...if I want to replace the new edit with the old, without having to actually update, is that possible?

User avatar
waynekaa
ACP Owner
Posts: 893
Joined: Sun Aug 24, 2003 2:12 pm
Location: California
Contact:

Re: Is there any way to "replace" a photo?

Postby waynekaa » Wed Dec 22, 2010 9:57 am

Oh was that you who asked for it in the survey? It was just one person so if more people have an interest in that we can look into it. Keeps your hits and comments and stuff (or just updating a blurry one with a clearer one)
Wayne of AGSMA
PSOC
AGSMA
ACParadise

User avatar
Mirai Noah
Posts: 5
Joined: Tue Sep 08, 2009 11:19 am

Re: Is there any way to "replace" a photo?

Postby Mirai Noah » Wed Dec 22, 2010 10:24 am

I didn't mention it in the survey, but it would be a nice feature to have. :)

User avatar
4ng31
Posts: 6
Joined: Tue Apr 01, 2008 10:46 am
Location: 304
Contact:

Re: Is there any way to "replace" a photo?

Postby 4ng31 » Wed Dec 22, 2010 6:47 pm

waynekaa wrote:Oh was that you who asked for it in the survey? It was just one person so if more people have an interest in that we can look into it. Keeps your hits and comments and stuff (or just updating a blurry one with a clearer one)


Nope, it wasn't me...I just have those pictures of Ciel in my gallery, and they are like, super yellow. Had those before I got LightRoom so I couldn't adjust the white balance until just last night when I realized how bad they looked...lol.

But yeah, just a way to replace a photo (without a front page update or losing stats)...don't wanna seem like an attention whore for uploading the same picture twice... :P

User avatar
waynekaa
ACP Owner
Posts: 893
Joined: Sun Aug 24, 2003 2:12 pm
Location: California
Contact:

Re: Is there any way to "replace" a photo?

Postby waynekaa » Thu Dec 23, 2010 7:13 pm

Sure, we'll see if we can't squeeze it in for the 2011 update
Wayne of AGSMA
PSOC
AGSMA
ACParadise

User avatar
4ng31
Posts: 6
Joined: Tue Apr 01, 2008 10:46 am
Location: 304
Contact:

Re: Is there any way to "replace" a photo?

Postby 4ng31 » Fri Dec 24, 2010 3:05 am

Sounds good, many thanks!

User avatar
waynekaa
ACP Owner
Posts: 893
Joined: Sun Aug 24, 2003 2:12 pm
Location: California
Contact:

Re: Is there any way to "replace" a photo?

Postby waynekaa » Mon Jan 03, 2011 10:01 pm

Ok, so I think it's working, so if you can help us beta test it
Go to control panel
Click the camera icon of the costume you want to edit
Click on the actual photo link
There should be a replace photo link now when you are looking at that individual photo.
And swap!
LMK if it works.
Wayne of AGSMA
PSOC
AGSMA
ACParadise

User avatar
Surfsama
Posts: 7
Joined: Tue Jul 27, 2010 8:13 am

Re: Is there any way to "replace" a photo?

Postby Surfsama » Tue Apr 19, 2011 4:14 pm

I had a similar issue - glad to know it's available.

Hmmm, is the "replace photo" feature active yet? I probably missed something if it is active because I could not find the replace option.


Return to “ACParadise Website Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest